Vakantie verblijf voor konijnen

Tarieven 

Prijs per dag (dag van brengen en ophalen worden beiden in rekening gebracht)

  • € 11,70 voor 1 konijn in één ren
  • € 14,10 per koppel in één ren
  • € 4,70 per extra konijn in eenzelfde ren (tot max. 4 per ren)

Opties steeds per ren te boeken:

  • dagelijkse portie gedroogde kruiden: € 0,45 per dier per dag
  • knaagspeelgoed (vrij te kiezen uit de grabbelton): vanaf € 3,30 per stuk per vakantieperiode

Onze rennen kunnen worden uitgebreid voor groepjes (vanaf 4 konijnen).
De konijntjes krijgen een ren van 1m x 2,5m (voorzien van een toiletje met hooi, een houten huisje, een wilgenbruggetje en een tunnel), een drinkbus/potje, dagelijks verse groenten, hooi en korrels van Supreme Science Selective alsook de nodige aandacht en verzorging.

Omdat ALLES hier voorzien wordt vragen wij met aandrang om GEEN spullen van thuis mee te brengen. Overschot van groentjes (GEEN FRUIT) is uiteraard wel welkom.

Voor een voorbeeld van onze porties groenten: zie dieren info.

  • Vanaf een verblijf van 21 dagen geldt een korting van 0,60 euro per dag per dier voor de daarop volgende dagen. (lange perioden)
  • Vanaf een verblijf van 28 dagen op jaarbasis geldt een korting van 0,60 euro per dag per dier voor de daarop volgende dagen. (vaste klant)

Voor alle prijzen geldt steeds een minimumbedrag van 25 euro.

Voor konijntjes die veel medische zorg vragen kan een meerprijs worden aangerekend maar dit wordt van tevoren besproken.

Opgelet: eventuele dierenartskosten zullen achteraf worden verrekend.

Vaccinatie Verplicht het vaccinatieboekje meebrengen. Konijntjes MOETEN gevaccineerd zijn tegen Myxomatose (verplicht met het vaccin Nobivac!!), RHD1 en RHD2 (RHD = VHS). Ze moeten minstens 1 week op voorhand gevaccineerd zijn (bij tijdige herhaling maakt dit niet uit) en de geldigheid mag niet verstrijken gedurende de pensionperiode.

Buiten- en binnenverblijf voor konijntjes

Voor de koudere maanden geven wij binnenkonijnen hier een binnenren en buitenkonijnen een buitenren. Binnen is onze opvangcapaciteit hiervoor voorlopig beperkt. Konijnen kunnen tot ongeveer een temperatuur van 10°C overbruggen dus voor de warmere maanden kunnen ook de binnenkonijntjes gewoon buiten verblijven.

Foto's

Elke 4 dagen ontvangt het baasje per mail foto's van zijn/haar diertje(s) in het pension. Wie dat wenst mag uiteraard tussentijds ook nog informeren.


buitenverblijven
buitenren
buitenren
tijdens het kuisen lopen konijntjes op de gang
buitenren
buitenren
buitenren
buitenren
buitenren
buitenren
Opvang voor konijnen
Opvang voor konijnen
Opvang voor konijnen
Opvang voor konijnen
binnenren