Vakantie verblijven voor hamsters

Tarieven

Prijs per dag (dag van brengen en ophalen worden beiden in rekening gebracht)

  • € 3,70 voor 1 hamster in één verblijf
  • € 3,40 per bijkomende hamster in hetzelfde verblijf (enkel mogelijk voor Roborovski hamsters die bij de eigenaar reeds zonder problemen in groep leven)

Tarieven vanaf 14/01/2024

  • € 3,80 voor 1 hamster in één verblijf
  • € 3,45 per bijkomende hamster in hetzelfde verblijf

De hamsters krijgen voor die prijs hier een terrarium van 80cm(L) x 40xm(B) (voorzien van een huisje, enkele speeltjes en een zandbadje), een drinkbus/potje, dagelijks een kleine hoeveelheid verse groentjes/nootjes/zuivel/…, korrels alsook de nodige aandacht en verzorging. Voor hamsters mogen de eigen korrels meegebracht worden.

Hamster zijn solitaire dieren dus wonen hier steeds alleen in een verblijf, ook als de eigenaar ze samen houdt (uitzondering: Roborovski hamsters of een moeder met jongen die de speenleeftijd nog niet hebben bereikt). 

Uitzondering: voor hamsters die veel medische zorg vragen kan een meerprijs worden aangerekend maar deze wordt van tevoren besproken.

  • Vanaf een verblijf van 21 dagen geldt een korting van 0,25 euro per dag per dier op de daarop volgende dagen.(lange perioden)
  • Vanaf een verblijf van 28 dagen op jaarbasis geldt een korting van 0,25 euro per dag per dier voor de daarop volgende dagen. (vaste klant)

Voor alle prijzen geldt steeds een minimumbedrag van 20 euro. 

Opgelet: eventuele dierenartskosten zullen achteraf worden verrekend.

Verblijven voor hamsters

Hamsters worden hier standaard binnen gehuisvest.

Voor een hamster mag indien gewenst de eigen kooi meegebracht worden, gelieve dit te vermelden bij uw reservatie.

Foto's

Elke 4 dagen ontvangt het baasje per mail foto's van zijn/haar diertje(s) in het pension. Wie dat wenst mag uiteraard tussentijds ook nog informeren

Opvang voor hamsters
Opvang voor hamsters
Opvang voor hamsters
Opvang voor hamsters